12/20/2009

Хубаво тяло на 15 ?


Защо пък да не .. Един от най добрите начини да направиш здраво и красиво тяло е чрез фитнеса. Това е спорт , които развива мускулите в тялото . Някои ученици тренират за здраве , а други за газария . Разбира се с едното идва и другото - със силата и красивото тяло , здравата имунна защита , издръжливостта и прочие .
Забележете един ученик , които ходи на фитнес и един ученик , които води един застоял живот . Забележете момичетата какво им е мнението относно момчетата с мускулите . Те си падат по тях ..
Проблемът е , че много момчета не знаят как се тренира . Не знаят примерно как да отслабнат или как да качат мускулна маса .
Едно от най важните неща за фитнеса е храната . Храната е ключът към успеха във фитнеса . Наблягайте на храна с повече протеини и въглехидрати , но прекалявайте с тях . Всеки организъм може да поема определено количество . Излишното количество се изхвърля от организма .
Има много теми в интернета относно фитнеса . Реших и аз да се впиша .
Надявам се тази кратичка тема да Ви помогнала , ако се интересувате повече бих Ви помогнал . Занимавам се от доста време с фитнес и ще Ви помогна с Вашите въпроси .
Пишете ми на пощата , която можете да намерите в контакти или просто оставете един коментар с Вашия въпрос .

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none; }